El diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del DeltaEl diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del Delta

El diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del Delta

El diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del Delta

El diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del Delta

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

L'Ampolla celebrarà, el diumenge 5 de maig, la 32a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.

Com a novetat, aquest any es poden adquirir els tiquets anticipadament a través de la plataforma Ebreticket. La venda estarà disponible fins al 4 de maig. Les persones que els comprin en línia, el mateix diumenge s’hauran de dirigir a la carpa habilitada a la plaça González Isla amb els tiquets en format digital o imprès per recollir les degustacions, que inclouen cinc ostres crues, una copa de cava i un barret.

Organitzat per l'Ajuntament de l'Ampolla, la festa serà de les 11:00 a les 14:00 hores i les persones assistents podran gaudir de música en viu. A més a més, hi haurà un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra d'aquest any exposaran algun dels plats d'ostra cuinada dels menús que oferiran. Els veïns i veïnes de l'Ampolla així com els visitants també podran gaudir de comerç al carrer. Establiments locals instal·laran parades a la zona d'on tindrà lloc la 32a Diada de l'Ostra.

XXXIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra

El dissabte 4 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra, que se celebraran fins al 19 de maig. Enguany, s'hi ha adherit 17 restaurants: Bama Restaurant-Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Delta Mar, El Nàutic, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Lo Típic, Perales, Rafa, Del Mar Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals podran degustar plats com ostres de l'Ampolla marinades, ostres a la graella amb mantega de fonoll, ostra natural amb mousse d'alvocat i llet de tigre, arròs amb ostra semicuita i ortigues de mar, ou amb angula i cruixents d'ostra rissada i ostres teriyaki, entre molts altres plats. Els preus dels menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros.

També et pot interessar...

La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.
El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
09/02/2024
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.
La Diada de l'Ostra del Delta reuneix més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla
08/05/2023
La Diada de l'Ostra del Delta va reunir aquest diumenge més de 3.000 persones al port pesquer de l'Ampolla. Durant aquesta 31a edició de la Diada de l'Ostra del Delta, organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van repartir 2.500 quilos d'ostres acompanyades d'una copa de cava.