Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.

Aquestes jornades s'oferiran fins al 10 de març i hi participen restaurants de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar, que presentaran menús on aquest crustaci del Mediterrani és el protagonista. A més a més, tots els menús estaran maridats amb vins DO Terra Alta.

Els restaurants participants de l'Ampolla són:

  • Can Piñana
  • Casa David
  • Casa Llambrich - Juani
  • Lo Goleró
  • Roca Plana
  • Rodamar
  • Salazar's
  • Sol
  • Taperia Lo Típic

Consulta els menús dels restaurants de l'Ampolla adherits a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre.

També et pot interessar...

La Diada de l'Ostra del Delta de l’Ampolla reparteix 19.000 ostres demostrant la gran qualitat del producte
07/05/2024
La 32a Diada de l'Ostra del Delta va repartir aquest diumenge 5 de maig 19.000 ostres, que van demostrar la gran qualitat del producte: fresc i amb un sabor incomparable.
El diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del Delta
17/04/2024
L'Ampolla celebrarà, el diumenge 5 de maig, la 32a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.
La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.
El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.