Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ajuntament de l’Ampolla realitza actuacions de m...

L’Ajuntament de l’Ampolla realitza actuacions de millora a l’Escola Mediterrani i a la Llar d’infants Marinada

L’Ajuntament de l’Ampolla ha realitzat diverses actuacions de millora durant les darreres setmanes a l’Escola Mediterrani i a la Llar d’infants Marinada per tal que estiguessin en les màximes condicions de comoditat i confort per aquest dilluns, 1 de juny, data en què s'ha reprès l'activitat seguint les mesures de Salut Pública establertes.

En les accions realitzades a la Llar d'infants Marinada, s'ha instal·lat un terra de gespa artificial a una de les terrasses que hi ha a la primera planta del centre. "El paviment que hi havia fins ara era de cautxú i necessitava una renovació. Vam acordar amb la direcció de l'escola bressol que posar gespa artificial seria la millor opció, ja que amb aquest material es guanya molta seguretat en l'amortització de la possible caiguda d'algun nen o d'alguna nena", explica l'alcalde Francesc Arasa.

A més d'això, s'han reparat totes les cortines que hi ha a les diferents sales de la llar d'infants i se n'ha instal·lat una de nova a l'Aula Llum, zona destinada al descans dels petits i de les petites, que impedeix l'entrada total de llum. Tanmateix, s'ha posat una pèrgola d'estructura metàl·lica substituint el tendal que hi havia fins ara al pati amb l'objectiu de protegir els nens i les nenes de les radiacions solars durant els mesos que aquestes són més altes.

En el cas de l'Escola Mediterrani, s'ha instal·lat un paviment de seguretat a un dels espais de jardí del pati on fins ara hi havia terra: "D'aquesta manera es minimitzen les conseqüències de petits accidents que poden tenir els nens i les nenes quan juguen per aquesta zona. A més a més, és una solució més higiènica", segons l'alcalde. En aquest centre, també s'ha climatitzat una de les seves aules per garantir la temperatura correcta de l'espai.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada