Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La Guàrdia Urbana controla gairebé 3.900 vehicles ...

La Guàrdia Urbana controla gairebé 3.900 vehicles des que es va decretar l’Estat d’Alarma

La Guàrdia Urbana de l’Ampolla ha donat a conèixer les dades dels controls policials que s’han realitzat des que es va decretar l’Estat d’Alarma per gestionar la crisi sanitària causada per la Covid-19. D’aquesta manera, des del passat 20 de març i fins al 19 d’abril, es van controlar un total de 3.892 vehicles, es van sancionar 12 conductors que pretenien accedir a la població sense ser residents, es van denunciar cinc persones per infringir l’Estat d’Alarma i es va detenir una persona.

Des dels primers dies que es va iniciar l’estat d’emergència que, l'Ajuntament de l'Ampolla va aplicar mesures per reduir al màxim la mobilitat i l'arribada al municipi de persones de segona residència. Seguint aquesta línia, a principis d’abril, i coincidint amb el començament de la Setmana Santa, es van reforçar els controls policials tant d’accés a l’Ampolla com a arreu del municipi, i es van tancar tots els accessos secundaris a la població, deixant com a única via d'accés i de sortida la rotonda de l'N-340-AP-7.

En aquest punt d'entrada i de sortida, es va establir un control permanent per part de la Guàrdia Municipal durant els primers dies de la Setmana Santa, que controlava tots els vehicles i persones que entraven i sortien del nucli urbà durant les diferents franges horàries del dia.

A més a més, també es van establir controls policials a l'estació de tren de la població amb un total de sis persones identificades a peu d’andana. L’objectiu d’aquests controls era evitar l'arribada d'aquells que intentaven esquivar els controls de la carretera.

Per últim, es van realitzar més d’una desena de controls als establiments d’alimentació de la població. En aquestes accions, es van identificar una trentena de persones als accessos d’aquests comerços.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada