Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Ajuntament de l'Ampolla avança el pagament als s...

L'Ajuntament de l'Ampolla avança el pagament als seus proveïdors per valor de gairebé 300.000 euros per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de l'Ampolla, des del mateix moment que el Govern central va decretar l'Estat d'Alarma per gestionar la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha avançat el pagament de les factures per subministraments o prestacions de serveis per valor de 289.531,97 euros.

És una de les mesures que el govern municipal va prendre per fer front a les conseqüències derivades de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 i que té com a objectiu afavorir les empreses perquè puguin disposar de major liquiditat en aquests moments.

Altres mesures que el govern municipal ja havia adoptat amb relació a l'activitat econòmica per mitigar l'efecte de la Covid-19 suposen la devolució de l'import corresponent a la llicència d'ocupació de la via pública per a les terrasses de bars, restaurants i cafeteries durant el temps que no puguin dur a terme la seva activitat; l'ajornament del pagament per ocupació de la via pública a les parades de mercat; el no pagament de les tarifes de la Llar d'infants, el menjador escolar i la taxa d'acollida mentre no es puguin realitzar aquests serveis, o el prorrateig de la taxa de recollida d'escombraries als establiments comercials i a les indústries.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada