Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Més d'una vintena de comparses participen a la Rua...

Més d'una vintena de comparses participen a la Rua de Carnaval de l'Ampolla

L'Ampolla va celebrar aquest passat cap de setmana el Carnaval. El divendres al matí va tenir lloc la Rua de Carnestoltes de la Llar d’Infants Marinada. A la tarda, els ampolleros i ampolleres es van posar el pijama i van gaudir del correbars acompanyats de la xaranga Xino Xano. Caiguda la nit, va ser l’arribada, a ritme de música i ball, de Sa Majestat Carnestoltes de la mà dels Zumba Dancers Carnestoltes.

El dissabte a la tarda més d'una vintena de comparses van participar a la Rua de Carnaval que es va iniciar a la plaça González Isla i va omplir de confeti, màscares i disfresses els carrers de la població. Al vespre, la festa es va traslladar al casal municipal on hi va haver el sopar popular i la festa Happy Stars amb música per a tots els gustos.
Comparteix aquesta entrada