Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Cambrils Team, campió del XXII Open de Futbol Plat...

Cambrils Team, campió del XXII Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla

L'equip Cambrils Team va proclamar-se campió del XXII Torneig Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla, que va tenir lloc a la platja de Les Avellanes durant els dies 29 i 30 de juny i que va comptar amb la participació de 14 equips.

El combinat cambrilenc va poder emportar-se el primer premi després d'imposar-se per 7-1 davant Climartí Fred Industrial que va acabar en segona posició. En tercer lloc va quedar La Taverneta, després de superar en una emocionant final de consolació a un lluitador Bar Estació Bio.

A més a més dels premis als tres primers classificats, també es va reconèixer a Nico Díaz de Cambrils Team com el millor jugador del torneig; Damià Fernández de Cambrils Team va ser el millor porter; i Samuel Garcia també de l'equip dels campions, com el màxim golejador de la competició.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada