Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Més de 300 assistents, a la XII Festa de la Plant...

Més de 300 assistents, a la XII Festa de la Plantada de l’Arròs de l’Ampolla

Durant el matí, van poder gaudir de l’ambient tradicional amb el grup musical Suc d'Anguila i Guardet Lo Cantador, i van poder degustar dolços acompanyats d'un tastet de licor d'arròs, a més de poder adquirir productes de la terra.

La festa, organitzada per l’Associació Amics del Cavall de l’Ampolla, va ser tot un èxit. El públic fins i tot es va animar a entrar a l’arrossar a plantar garbes d’arròs, i així va experimentar en primera persona aquesta feina centenària de les nostres terres.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada