Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Més de 170 cavalls i carros, a la XXI edició dels ...

Més de 170 cavalls i carros, a la XXI edició dels Tres Tombs de l'Ampolla

Més de 130 cavalls i 40 carros es van reunir a l'Ampolla ahir 28 d’abril per celebrar la XXI edició dels Tres Tombs. La jornada va començar de bon matí amb l'esmorzar dels traginers i dels genets. Posteriorment, els participants van començar el recorregut que es va dur a terme pels principals carrers i places de la població on van mostrar als espectadors genets muntats a cavall, carros de pagès, de passatgers, de traginers i carros amb les més diverses càrregues com palla, sacs o llenya, entre d'altres.

Un cop acabada la cercavila, com ja és tradició, els participants van dinar al casal municipal, on es van sortejar tres premis. El primer premi, un menú degustació al Club Nàutic-Casa Montero per valor de 70 euros, se’l va emportar el número 0026, comprat per Anna Ruiz, de Reus; el segon premi, un menú degustació valorat en 60 euros al Restaurant Can Piñana, se’l va endur el número 0373, que el tenia Robert Schibly, de l’Ampolla; i el tercer premi, corresponent al número 0029 i que va ser un menú per valor de 50 euros a la Brasseria Azara, va ser per a Marí Miras Ronbeanas, de Reus. A més, també es van sortejar entre els presents a la menjada una trentena de regals cedits pels comerços col·laboradors en l’esdeveniment.

Un cop acabada la cercavila, com ja és tradició, els participants van dinar al casal municipal. L'Associació Amics del Cavall de l'Ampolla agraeix el treball i l'esforç de tots els col·laboradors, així com la implicació de l'Ajuntament de l'Ampolla, per fer possible 21 edicions d’aquesta festa tradicional.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada