Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La rua de Carnaval de l'Ampolla aplega més de 20 c...

La rua de Carnaval de l'Ampolla aplega més de 20 comparses i centenars de disfresses

L'Ampolla va celebrar aquest passat cap de setmana el Carnaval amb dos dies de festa. Divendres va tenir lloc la Rua de Carnestoltes de la Llar d'Infants Marinada, la festa del pijama amb un correbars acompanyat de la xaranga Xino Xano, l'arribada de Sa Majestat Carnestoltes i una baldanada popular.

L'endemà va ser el plat fort, amb la rua de Carnaval amb 22 comparses i més de 200 disfresses. La festa va continuar al casal municipal amb un sopar, un bingo solidari, on el 50% dels diners recollits es van destinar a la Marató de TV3, i ball amb l'orquestra Nueva Samurai.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada