Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

El Departament de Salut rebutja que el CAP de l’Am...

El Departament de Salut rebutja que el CAP de l’Ampolla sigui un Punt d’Atenció Continuada de 24 hores durant l’estiu

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha rebutjat la petició presentada pel PDeCAt i aprovada per unanimitat pel Ple municipal de l’Ampolla que sol·licitava que el CAP de l’Ampolla esdevingués un Punt d’Atenció Continuada de 24 hores des del 15 de juny fins al 15 de setembre. L’administració sanitària argumenta que, segons els seus paràmetres, hi ha poca demanda d’aquest servei durant el període estival. En la petició presentada, però, s’especificava que durant aquests mesos l’Ampolla esdevé la població amb més habitants de la seva Àrea Bàsica de Salut (ABS), arribant als 15.000 habitants i superant la població dels dos altres municipis que conformen l’ABS, l’Aldea i Camarles.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada