Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ampolla celebra la setena edició de la Setmana d...

L’Ampolla celebra la setena edició de la Setmana del Comerç i els 30 anys de la seva Segregació

Un total de 26 comerços de l'Ampolla van participar en la VII Setmana del Comerç, que enguany va tenir com a temàtica Són 30 anys; apropa’t i viu el nostre comerç amb motiu del 30è aniversari de la Segregació del municipi. Així, de l'11 al 17 de novembre, els establiments locals van decorar els seus aparadors entorn del tema proposat per a aquesta edició i van oferir ofertes i promocions especials als clients.

D'aquesta manera, cada dia de la setmana es van promoure campanyes per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local, com per exemple la campanya Benvinguts a la meva botiga, Gaudeix de la setmana del comerç, El producte estrella, Moltes felicitats, i Les botigues del nostre poble.

A més a més, el passat dijous es va organitzar la taula rodona Són 30 anys amb Josep Curto, exdiputat del Parlament de Catalunya, i Francesc Sancho, exalcalde de l'Ampolla, com a convidats. Durant l'acte, es va fer un viatge en el temps, recordant què s'ha aconseguit i com es va aconseguir gràcies als valors de la gent i a la unitat i il·lusió del poble. Al mateix temps, es va crear un vincle entre el passat de l’Ampolla i el present que està vivint Catalunya, la llibertat, les persones i la democràcia. També es va tenir un especial record per Antoni del Amo, una de les principals figures que va lluitar per la segregació de l’Ampolla.


Per al cap de setmana, i coincidint amb la Festa de la Segregació, divendres hi va haver la degustació popular Tast festiu, que va estar acompanyada pel concert de Miquel Rullo. L’endemà dissabte al matí, la Rondalla Suc d'Anguila, Guardet i Silvia Ampolla van alegrar amb la seva música els carrers i establiments. A la nit, en el marc del sopar popular de la Festa de la Segregació, es va realitzar el sorteig de xecs client entre totes les persones que havien comprat durant la setmana als comerços participants en la iniciativa. La vetllada va estar amenitzada amb el ball a càrrec de l’orquestra Cimarrón.

Diumenge al matí a la platja de les Avellanes va tenir lloc la V Festa de l'Associació Amics del Cavall de l'Ampolla amb l'espectacle Acariciando el alma amb Toño Serrano, també hi va haver petites passejades amb cavalls i ponis per la platja, venda de dolços en benefici de la Marató de TV3, barbacoa, sorteig de regals dels comerços col·laboradors amb l'acte i una exhibició dels alumnes del Club Hípic Conrad Costes. Com a final de festa, hi havia programada l'actuació de Lo Golafre, però es va haver d’ajornar a causa de la meteorologia.

Des de la Regidoria de Comerç i Serveis Municipals, es valora molt positivament la participació en la Setmana del Comerç, la decoració d'aparadors i l’ambientació d'establiments. "És una iniciativa que hem de seguir treballant i millorant, perquè els comerços locals es mostren satisfets dels resultats i de les accions que s'organitzen durant aquests dies com la cantada de rondalles, activitats que ajuden al foment del comerç local", explica Geno Cabrera, regidora d'aquesta àrea.

Tanmateix, durant els dies que va tenir lloc la Setmana del Comerç, els nens i nenes de la llar d'infants Marinada i els del col·legi Mediterrani van visitar els comerços del poble, i també hi va haver una mostra als establiments participants en la iniciativa dels dibuixos realitzats pels alumnes de l'escola del nostre poble.

Comparteix aquesta entrada