Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L’Ampolla, única població de les Terres de l’Ebre ...

L’Ampolla, única població de les Terres de l’Ebre escollida per participar en el programa Esport Blau Escolar

L’Ampolla és l’únic poble de les Terres de l’Ebre escollit per la Federació Catalana de Vela perquè els alumnes de 5è de Primària de l’Escola Mediterrani duguin a terme el programa Esport Blau Escolar. El projecte es va iniciar a l’escola de l’Ampolla el curs passat, 2018-2019, i finalitzarà el curs 2021-2022.

La iniciativa va néixer l’any 2017 amb la premissa d’aproximar i de promoure la vela entre els alumnes dels centres educatius del litoral català, amb tota la transversalitat interdisciplinària i educativa que aquest fet comporta i amb l’objectiu de fomentar els valors d’aquesta pràctica esportiva. El curs, que s’incorpora en les hores lectives d’Educació Física, té un cost total per alumne de 104 euros, 77 euros els subvenciona l’administració i els 27 restants els abona l’estudiant.

Els pilars del programa Esport Blau Escolar són la pràctica esportiva de la vela, el respecte al medi ambient i a les arrels del país, el treball en equip i l’amor pel mar. La formació segueix uns estàndards federatius que estan dividits en tres nivells (bàsic, mitjà i avançat). Els alumnes evolucionen dintre d’aquests estàndards, adquirint durant el curs el nivell bàsic.

Actualment, a més a més de l’Ampolla també participen en el programa les localitats de Roses, l’Escala, Palamós, Arenys de Mar, Mataró, Badalona, el Prat del Llobregat, Castelldefels, Sitges, Vilanova i la Geltrú.Altres imatges
Comparteix aquesta entrada