Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

L'Associació Amics del Cavall col·labora amb el ca...

L'Associació Amics del Cavall col·labora amb el calendari solidari del 2019 del cos de Mossos d'Esquadra

L'Associació Amics del Cavall ha col·laborat amb l'edició del 2019 del calendari solidari del cos de Mossos d'Esquadra. Els beneficis que s'obtindran aniran destinats a la Federació d'Associacions de familiars de malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC). Per a l'elaboració del calendari, s’han fet fotografies a les 14 festes típiques de Catalunya. A l'Ampolla, el reportatge fotogràfic als membres de l'Associació Amics del Cavall, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament, va estar basat en la festa dels Tres Tombs.

Les fotografies s’han realitzat dins del desenvolupament de les mateixes festes, amb l’ajut i la complicitat dels seus organitzadors i els participants. Juntament amb ells, s’ha comptat amb la presència d’integrants del cos de Mossos d’Esquadra amb la uniformitat reglamentària i la dels membres de l'entitat amb samarretes de la FAFAC del color corporatiu verd amb el seu logotip.

En l'edició d'enguany, s’han venut 10.625 calendaris, recaptant un total de 53.125 euros que han anat destinats íntegrament a la Federació d'Associacions de familiars de malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC). En l'edició de 2019, des de l'organització s'espera aconseguir xifres iguals o superiors que el 2018. A l'Ampolla, els calendaris es podran adquirir a partir de la segona quinzena d'octubre a la Biblioteca Municipal, la llibreria d'Avelina, a Secrets la Shop i a Tabacs Amparo. La resta d'establiments on es trobaran aquests calendaris es poden consultar al web corporatiu del cos de Mossos d'Esquadra: web corporatiu del cos de Mossos d'Esquadra.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada