Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

Més de 600 ampolleros celebren un any més la Festa...

Més de 600 ampolleros celebren un any més la Festa de la Segregació

Un any més, l'Ampolla ha celebrat la Festa de la Segregació. Per anar obrint boca, divendres, tot i la pluja, es va gaudir de la degustació Coses nostres, que va estar acompanyada pel concert de Los Sirgadors. Aquesta activitat, a més, s'emmarcava en la VI Setmana del Comerç.

L'endemà dissabte, Guardet i la seva rondalla van alegrar amb la música tradicional ebrenca els carrers del municipi i van visitar els establiments participants en la Setmana del Comerç per dedicar algunes rondalles als propietaris i clients.

A la nit, més de 600 ampolleros i ampolleres van omplir el Casal Municipal per sopar el tradicional bou estofat. Els diners recaptats en la venda dels tiquets del sopar van anar destinats a la Marató de TV3. El punt final a la nit el va posar l’orquestra Cimarrón.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada