Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació privacitat.

La Festa de l'Associació Amics del Cavall reuneix ...

La Festa de l'Associació Amics del Cavall reuneix uns 2.000 assistents a la platja de les Avellanes

La IV Festa de l'Associació Amics del Cavall de l'Ampolla es va celebrar ahir diumenge a la platja de les Avellanes, un esdeveniment que cada any ha anat creixent i consolidant-se.

Unes 2.000 persones van omplir els miradors de la platja durant tot el matí per gaudir de passejades en carro, en ponis, d’espectacles de doma en llibertat a càrrec de Santi Serra -reconegut internacionalment-, d'exhibicions de salt de la mà de Sergi Vendrell del Club Hípic Espluga de Francolí i de demostracions de feines tradicionals amb cavall de tir, com llaurar.

La festa també va tenir el seu vessant solidari, amb la venda de dolços per recaptar fons que aniran destinats a la Marató de TV3. L'acte es va acabar amb un sorteig de les diferents aportacions que van realitzar els comerços col·laboradors a l'esdeveniment.
Altres imatges
Comparteix aquesta entrada